Terug naar alle deelnemers

Annemarie Houtsma

Mijn naam is Annemarie Houtsma. Ik ben bekend met hoge chronisch pijnen door oa CRPS, reuma en artrose. Ondanks de pijn wil ik graag zolang mogelijk blijven bewegen. Jarenlang streefde ik alleen medische doelen aan tot dat ik de Onbeperkte Elfstedentocht leerde kennen. De Onbeperkte Elfstedentocht is nu mijn jaarlijkse persoonlijke doel. Iets om naar toe te leven en trainen.
Tijdens de Onbeperkte Elfstedentocht is er een grote mate van saamhorigheid, veel plezier en begrip. Iedereen haalt zijn persoonlijk doel; soms met wat hulp van een mederijder of buddy als dat nodig is. Door Stichting Leef! wordt de gehele tocht volledig georganiseerd. Vele vrijwilligers helpen al jaren mee om het evenement te kunnen realiseren. Er wordt echt aan alles wordt gedacht. Mist er iets of is er pech dan wordt het gelijk door de organisatie op ingesprongen en wordt er direct gewerkt aan een oplossing. Al mijn sponsorgelden gaan de organisatie van de Onbeperkte Elfstedentocht om hun dromen en onze persoonlijke doelen te kunnen bereiken en dat er volgend jaar wederom een Onbeperkte Elfstedentocht komt waar iedereen met een chronische ziekte of aandoening aan mee kan doen. Niemand hoeft aan de zijlijn hoeft te blijven staan.
Na de Onbeperkte Elfstedentocht 2022 werd ik aan mijn schouder geopereerd en wederom heb ik niet alleen de revalidatie van een jaar maar ook de Onbeperkte Elfstedentocht 2023 om voor te strijden. September lijkt nog ver maar is ook zo dichtbij. De Onbeperkte Elfstedentocht 2023 wordt mijn derde tocht en mijn persoonlijke doel is wederom om de gehele tocht van 211 kilometer te rijden in mijn rolstoel met aangekoppelde handbike.
Steun Stichting Leef! zodat dit soort evenementen kunnen worden georganiseerd en dat meer mensen met een chronische ziekte en aandoening weer in actie kunnen komen en mee kunnen doen aan dit soort unieke evenementen. Alvast bedankt voor uw donatie.

Donaties

  1. Donatie van Elly Leijstra v.d Velde Heel veel succes toegewenst. Liefs van je elfstedenvriendinnetje.
    € 10,00 30/03/2023 | 23:18