De inschrijvingen zijn open! Wie was de eerste?

Het is 30 november 2022, 23.10 uur in de avond. Het is bijna zover! De inschrijvingen gaan bijna open. Ondertussen is er de laatste tijd een “wedstrijd” gestart tussen oud-deelnemers. Op Facebook wordt er aangekondigd dat er een paar mensen zijn die als eerste willen inschrijven, waaronder Matt Arts.

Matt, de eerste deelnemer, van de eerste Elfstedentocht is nog steeds een trouwe volger maar ondertussen ook vriend van de stichting. Na een stressvolle dag voor mij (Niels Krijnen, directeur Stichting Leef!) heb ik het gevoel dat alles klaar staat om de deuren te openen voor (alweer) de vierde editie van De Onbeperkte Elfstedentocht. Mijn vriendin (Sha Fidder, projectmanager creatieve diensten bij Stichting Leef!) en ik zitten achter de laptop en hebben alles al wel tien keer doorlopen. Maar om er zeker van te zijn dat alles goed gaat bel ik Matt. Hij schrijft zich in en JA! alles doet het. Een heel klein detail aanpassen en daar gaan we! En daarnaast is Matt de eerste!

Dat betekent, WE ZIJN WEER OPEN! Wil jij de tocht der tochten doen? Maar mocht dit niet, kon dit niet of lukte het niet? Dan is dit DE kans! Dit is de tocht der tochten waar IEDEREEN aan mee kan doen! Schrijf je snel in.

Doe mee!

Ook meedoen met De Onbeperkte Elfstedentocht?

Schrijf je dan nu in!

Schrijf je nu in!