Vervoer van deelnemers en vervoersmiddelen

De organisatie draagt, wanneer nodig,  zorg voor het vervoer van de deelnemers en de hulpmiddelen. Er zal dagelijks verzameld worden op de finishlocatie.  Deelnemers zetten de auto dus bij de finish neer en worden dan in een touringcar bus vervoerd naar de start. Zodra zij zijn gefinisht kunnen zij in eigen tempo naar de auto en vervolgens naar huis of naar de accommodatie waar zij overnachten.

Bij de finishlocaties zullen in de ochtend (een uur voor de start) touringcarbussen staan voor het vervoer van de deelnemers. In deze bussen is er de mogelijkheid om in de rolstoel vervoerd te worden. Het is belangrijk dat bij het inschrijven duidelijk wordt aangegeven of er van deze service gebruik wordt gemaakt.  De hulpmiddelen en het materiaal van de deelnemers wordt vervoerd in een vrachtwagentje.

Bij deelname aan de gehele tocht zal er de mogelijkheid zijn om het hulpmiddel bij de finish- startlocatie te stallen, zodat er niet iedere dag vervoer geregeld hoeft te worden voor het materieel.

Deelnemers verzorgen zelf het vervoer vanaf de finish naar de accommodatie waar zij overnachten.

Als deelnemers iedere dag op een andere plek overnachten, dan is er de mogelijkheid om bagage te laten vervoeren van start naar finish. Deelnemers zorgen zelf voor het vervoer van bagage vanaf de finish naar de accommodatie waar zij overnachten.

Deelnemers die hun auto bij de finish willen neerzetten komen ruim een uur voor de starttijd naar de finish locaties. Hieronder de adressen en tijden.

Woensdag 13 september
Verzamelen om 10.00 uur

Parkeerplaats Kalkhuisplein Dokkum

Donderdag 14 september
Verzamelen om 9.00 uur

Sporthal De Trije
Jan Rodenhuisplein 3, 8801 ET Franeker

Vrijdag 15 september
Verzamelen 9.15 uur

Sporthal de Rolpeal
Weverswei 2, 8711 GP Workum

Zaterdag 16 september
Verzamelen 9.15 uur

Parkeerplaats Runwei Sloten

Zondag 17 september
Verzamelen 9.15 uur

Elfstedenhal
Fryslânplein 1, 8914 BZ Leeuwarden

LET OP! Deze locatie is op 2 kilometer afstand van de finish op het Zaailand. Er zullen personenbusjes staan die van de finish naar de parkeerplaats rijden. Het kan voorkomen dat de personenbusjes onderweg zijn en dat er dan even gewacht moet worden op vervoer.