Vervoer van deelnemers en vervoersmiddelen (hele etappes)

De organisatie draagt, wanneer nodig,  zorg voor het vervoer van de deelnemers en de hulpmiddelen. Er zal dagelijks verzameld worden op de finishlocatie.  Deelnemers zetten de auto dus bij de finish neer en worden dan in een touringcar vervoerd naar de start. Zodra zij zijn gefinisht kunnen zij in eigen tempo naar de auto en vervolgens naar huis of naar de accommodatie waar zij overnachten.

Als er korte etappes worden afgelegd (25 km, 10 km, 5 km of 500 meter of minder) dan komt de deelnemer naar de betreffende startlocatie. Daar wordt de auto geparkeerd. Bij de finish staat een busje waarmee deelnemer of buddy terug wordt gebracht naar de auto. Programma voor tussentijdse startlocaties en tijden

Bij de finishlocaties zullen in de ochtend touringcarbussen staan voor het vervoer van de deelnemers. Kijk voor tijden en locaties in het programma hieronder (LET OP! deze kunnen tot een week voor het evenement veranderen, check dit op het laatste moment nog!) In deze bussen is er de mogelijkheid om in de rolstoel vervoerd te worden. Het is belangrijk dat bij het inschrijven duidelijk wordt aangegeven of er van deze service gebruik wordt gemaakt.  De hulpmiddelen en het materiaal van de deelnemers wordt vervoerd in een vrachtwagentje.

Als er meerdere dagen wordt deelgenomen is er de mogelijkheid om het hulpmiddel bij de finish- startlocatie te stallen, zodat er niet iedere dag vervoer geregeld hoeft te worden voor het materieel.

Deelnemers verzorgen zelf het vervoer vanaf de finish naar de accommodatie waar zij overnachten.

Als deelnemers iedere dag op een andere plek overnachten, dan is er de mogelijkheid om bagage te laten vervoeren van start naar finish. Deelnemers zorgen zelf voor het vervoer van bagage vanaf de finish naar de accommodatie waar zij overnachten.

Deelnemers die hun auto bij de finish willen neerzetten komen ruim een uur voor de starttijd naar de finish locaties. Hieronder de adressen en tijden.

Woensdag 11 september
Verzamelen om 10.00 uur
ROC Friese Poort
Birdaarderstraatweg 125, 9101 CZ Dokkum

Donderdag 12 september
Verzamelen om 9.15 uur
Sporthal De Trije
Jan Rodenhuisplein 3, 8801 ET Franeker

Vrijdag 13 september
Verzamelen 9.30 uur
Sporthal de Rolpeal
Weverswei 2, 8711 GP Workum

Zaterdag 14 september
Verzamelen 9.30 uur
Parkeerplaats Runwei Sloten

Zondag 15 september
Verzamelen 9.30 uur
Elfstedenhal
Fryslânplein 1, 8914 BZ Leeuwarden