Inschrijven

 • Moet ik mij voor elk evenement inschrijven?

  Als jij met meerdere evenementen mee wilt doen, schrijf jij je altijd in voor dit evenement. Het kan voorkomen dat jij bij verschillende evenementen andere wensen hebt. Bijvoorbeeld, bij de Onbeperkte Tour Brabant wil jij 25 kilometer mee fietsen terwijl jij bij de Onbeperkte Dam tot Dam 5 kilometer. Dan schrijf jij, je bij beide evenementen in en kruis jij de juiste informatie aan.

  Wil jij geld ophalen? Dan maak je 1 actiepagina voor meerdere evenementen.

 • Wat kost het om mee te doen?

  Het inschrijfgeld is 10 euro per dag. Buddy’s betalen €5,-.

  Opslag hulpmiddel/fiets bij de finish: €5,-

  Vervoer van finish naar start: € 5,00

 • Mag ik een buddy meenemen?

  Wij vinden het erg leuk als de deelnemers samen met een buddy meedoen. Daarom mag iedere deelnemer 1 buddy per dag meenemen. Een buddy betaalt de helft van het inschrijfgeld, namelijk €5,- per dag. De buddy ontvangt een hesje, stempel/consumptiekaart en een medaille.

  Net als de deelnemer betaalt de buddy €5,- voor het vervoer en de opslag.

Sponsoring

 • Maak ik voor elk evenement een aparte actiepagina?

  Nee! Als jij meedoet aan evenementen en jij wilt graag donaties ophalen, dan maak jij 1 actiepagina aan. Deze actiepagina blijft een jaar bestaan. In september worden alle actiepagina’s weer van de site afgehaald en de donatiegelden overgemaakt. Let dus goed op! Doe jij alleen maar mee aan de Onbeperkte Tour Brabant en jij haalt geld op voor een goed doel. Dan worden deze gelden in september overgemaakt.

  In oktober begint een nieuw jaar van actiepagina’s. Dan is er weer een heel jaar de mogelijkheid om acties op te zetten.

 • Moet ik een actiepagina aanmaken?

  Nee dit hoeft niet! Als jij donaties wilt ophalen voor een eigen gekozen doel of Stichting Leef! dan is een actiepagina wel van belang. Wil jij geen donaties ophalen en alleen deelnemen aan het evenement dan is een inschrijving bij het evenement waar jij aan mee wilt doen, voldoende.

 • Is het verplicht om sponsorgeld op te halen?

  Wij stimuleren de deelnemers om zich te laten sponsoren. Dit werkt namelijk ontzettend motiverend. Iedere donatie die voor jou wordt gedaan is een enorme stimulans om door te trainen. Je voelt je gesteund door mensen die voor jou een donatie overmaken. Als jij geld wilt ophalen, maak dan een actiepagina aan op deze site onder het kopje actiepagina aanmaken. Je kan een persoonlijke actiepagina aanmaken of met een team.

  Wij vinden het natuurlijk erg fijn als de deelnemers zich willen inzetten voor Stichting Leef!, maar het is tevens mogelijk om zelf een goed doel in te brengen. Hoe mooi als jij geld ophaalt voor een stichting die zich inzet voor zaken die voor jou belangrijk zijn.

  Het is echter niet verplicht om je te laten sponsoren. Als de teller op 0 blijft staan dan kan je gewoon deelnemen aan dit unieke evenement. Je maakt dan geen actiepagina aan. Je schrijft je alleen in bij het evenement waaraan jij wilt meedoen.

Vervoer

 • Hoe kom ik weer bij mijn auto?

  Als je niet kan worden opgehaald bij de finish, dan bieden wij de mogelijkheid om ’s morgens voor de start de auto bij de finish te parkeren. We zullen om half tien op een aangegeven locatie in de finishstad verzamelen.

  Wij verzorgen dat de deelnemers vervoerd worden van de finish naar de start. Het voordeel is dat zodra je gefinisht bent, je op eigen tempo naar jouw overnachtingsadres kunt vertrekken.

  Deelnemers die een korte afstand afleggen, regelen zoveel mogelijk met elkaar eigen vervoer. Wanneer dit niet mogelijk is, kan gebruik worden gemaakt van de busjes die bij de finish staan.

  Deelnemers die hun auto bij de finish willen neerzetten komen ruim een uur voor de starttijd naar de finish locaties. De adressen staan in het schema onder het kopje programma.

  Bij de finishlocaties zullen ´s morgens passagiersbusjes staan en een bakwagentje waar de materialen in vervoerd kunnen worden. Er wordt rekening gehouden met deelnemers die in de rolstoel vervoerd moeten worden. Geef dit aan als je hier gebruik van wil maken.

Verblijf

 • Wat doe ik met mijn bagage?

  Jouw bagage wordt (wanneer nodig) vervoerd van start naar finish. Je hoeft dit niet mee te nemen onderweg. Nadat jij gefinisht bent kan jij jouw bagage weer ophalen. Wij zijn helaas niet in staat om alle bagage naar logeeradressen te vervoeren. Het laten vervoeren van bagage gebeurt op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade of vermissing van spullen.

 • Als ik vijf dagen mee doe, waar kan ik dan overnachten?

  Deelnemers regelen zelf waar zij gaan overnachten.

  Het is mogelijk om op een (centrale) plek te verblijven. Via Booking.com of Air B&B zijn hele leuke huisjes, appartementen of hotels te vinden. Je kunt dan ’s ochtends op de aangeven tijd naar de finishlocatie komen. Vanuit daar regelen wij vervoer naar de start. Jouw auto staat dan bij de finish, dus kan je aan het eind van de dag (als je gefinishd bent), met de auto naar jouw overnachtingsadres rijden.

  Het is ook leuk om in de steden te overnachten waar we finishen (Gilze, Zevenbergen, Bergen op Zoom, Zundert, Breda) . Het voordeel is dat je de volgende dag zelfstandig bij de start kunt komen. Wij regelen dat jouw bagage van de start naar de finish wordt vervoerd.

Staat je vraag er niet tussen of heb je een andere vraag?

Neem contact met ons op!