Inschrijven

 • Wat kost het om aan De Onbeperkte Elfstedentocht mee te doen?

  Wat goed dat jij mee wilt doen!

   

  • Het inschrijfgeld is 10 euro per dag. Buddy’s betalen €5,-.
  • Opslag hulpmiddel/fiets bij de finish: €5,-
  • Vervoer van finish naar start: € 5,00

   

  Heb jij dit op het moment niet? Start een fundraising! Maak een donatiepagina aan en kies een doel. Heb jij het eerste gedeelte voor jezelf nodig? Wat ons betreft prima! Communiceer dit wel héél duidelijk naar jouw donateurs.

 • Mag ik een buddy meenemen?

  Gezellig! Wij vinden het erg leuk als de deelnemers samen met een buddy meedoen. Daarom mag iedere deelnemer 1 buddy per dag meenemen. Een buddy betaalt de helft van het inschrijfgeld, namelijk €5,- per dag. De buddy ontvangt een hesje, stempel/consumptiekaart en een medaille.

  Net als de deelnemer betaalt de buddy €5,- voor het vervoer en de opslag.

Sponsoring

 • Moet ik een donatiepagina aanmaken?

  Nee dit hoeft niet! Als jij donaties wilt ophalen voor een eigen gekozen doel of Stichting Leef! dan is een donatiepagina wel van belang. Wil jij geen donaties ophalen en alleen deelnemen aan het evenement dan is een inschrijving bij het evenement waar jij aan mee wilt doen, voldoende.

 • Is het verplicht om sponsorgeld op te halen?

  Wij stimuleren de deelnemers om zich te laten sponsoren. Dit werkt namelijk ontzettend motiverend. Iedere donatie die voor jou wordt gedaan is een enorme stimulans om door te trainen. Je voelt je gesteund door mensen die voor jou een donatie overmaken. Als jij geld wilt ophalen, maak dan een actiepagina aan op deze site onder het kopje donatiepagina aanmaken. Je kan een persoonlijke donatiepagina aanmaken of met een team.

  Wij vinden het natuurlijk erg fijn als de deelnemers zich willen inzetten voor Stichting Leef!, maar het is tevens mogelijk om zelf een goed doel in te brengen. Hoe mooi als jij geld ophaalt voor een stichting die zich inzet voor zaken die voor jou belangrijk zijn.

  Het is echter niet verplicht om je te laten sponsoren. Als de teller op 0 blijft staan dan kan je gewoon deelnemen aan dit unieke evenement. Je maakt dan geen donatiepagina aan. Je schrijft je alleen in bij het evenement waaraan jij wilt meedoen.

Vervoer

 • Is er vervoer naar het evenement toe?

  Helaas zijn wij nog niet zo groot! Wij kunnen helaas geen vervoer regelen naar ons evenement toe. Dit is toch echt eigen verantwoordelijkheid. Heb je een auto? Kom naar de finish en parkeer daar jouw auto! Er staat daar een bus voor je klaar die jou naar de start brengt. Ook staat daar een vrachtwagen die jouw vervoersmiddel mee kan nemen.

 • Als ik meedoe aan een tussentijdse afstand, hoe kom ik weer terug bij mijn auto?

  Wat leuk dat jij meedoet met een tussentijdse afstand! Hiervoor is een startpunt op de route. Hier rijd jij heen en parkeert jouw auto daar. Je begint aan jouw tocht en je komt over de finish. Goed gedaan!

  Nadat jij het applaus in ontvangst hebt genomen loop jij naar één van de organisatoren en meld dat je binnen bent (als zij jou nog niet hebben gespot). Er staat namelijk een busje klaar die jou weer terug brengt naar jouw auto.

 • Hoe kom ik weer bij mijn auto?

  Als je niet kan worden opgehaald bij de finish, dan bieden wij de mogelijkheid om ’s morgens voor de start de auto bij de finish te parkeren. In het programma staat hoe laat we op een aangegeven locatie in de finishstad verzamelen.

  Wij verzorgen dat de deelnemers vervoerd worden van de finish naar de start. Het voordeel is dat zodra je gefinisht bent, je op eigen tempo naar jouw overnachtingsadres kunt vertrekken.

  Deelnemers die een korte afstand afleggen, regelen zoveel mogelijk met elkaar eigen vervoer. Wanneer dit niet mogelijk is, kan gebruik worden gemaakt van de busjes die bij de finish staan.

  Deelnemers die hun auto bij de finish willen neerzetten komen ruim een uur voor de starttijd naar de finish locaties. De adressen en tijden staan in het schema onder het kopje programma.

  Bij de finishlocaties zullen ´s morgens passagiersbusjes staan en een bakwagentje waar de materialen in vervoerd kunnen worden. Er wordt rekening gehouden met deelnemers die in de rolstoel vervoerd moeten worden. Geef dit aan als je hier gebruik van wil maken.

Verblijf

 • Wat doe ik met mijn bagage?

  Jouw bagage wordt (wanneer nodig) vervoerd van start naar finish. Je hoeft dit niet mee te nemen onderweg. Nadat jij gefinisht bent kan jij jouw bagage weer ophalen. Wij zijn helaas niet in staat om alle bagage naar logeeradressen te vervoeren. Het laten vervoeren van bagage gebeurt op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade of vermissing van spullen.

 • Als ik vijf dagen mee doe, waar kan ik dan overnachten?

  Deelnemers regelen zelf waar zij gaan overnachten.

  De organisatie heeft wel een arrangement waar voor ingeschreven kan worden. Kijk bij de pagina overnachtingen voor meer informatie.

  Het is mogelijk om op een (centrale) plek te verblijven. Via Booking.com of Air B&B zijn hele leuke huisjes, appartementen of hotels te vinden. Je kunt dan ’s ochtends op de aangeven tijd naar de finishlocatie komen. Vanuit daar regelen wij vervoer naar de start. Jouw auto staat dan bij de finish, dus kan je aan het eind van de dag (als je gefinishd bent), met de auto naar jouw overnachtingsadres rijden.

  Het is ook leuk om in de steden te overnachten waar we finishen. Het voordeel is dat je de volgende dag zelfstandig bij de start kunt komen. Wij regelen dat jouw bagage van de start naar de finish wordt vervoerd. Wij kunne jouw bagage niet naar het overnachtingsadres brengen.

Opslag

 • Gaat de opslag op slot?

  Wees niet bang! Elke dag loopt de organisatie een rondje door de opslag heen. Er wordt gecontroleerd of de accu’s aan de opladers zitten, of alles netjes gestald is en of de deuren op slot gaan. Zodat jouw vervoersmiddel er de volgende dag gewoon, opgeladen en klaar voor de start staat.

 • Hoe laat is de opslag open?

  Fanatiekeling! De opslag is elke dag een uur en een kwartier voor de start open. Dat betekent dat jouw hulpmiddel om 9.45 uur opgehaald kan worden.

  Wees op tijd! Je wilt het aftellen en de start niet missen.

 • Kan ik ’s nachts mijn accu opladen?

  Ja zeker! Als jij jouw vervoersmiddel opslaat in de opslag dan zijn er genoeg stroompunten. Controleer heel goed of de accu opgeladen wordt! Heb jij een accu die je kan loskoppelen? Help de organisatie en laad deze thuis op.

 • Moet ik mijn fiets (of ander hulpmiddel) elke dag mee naar huis nemen?

  Nee hoor! Wat een gesjouw anders zeg…

  Bij de finish is er elke dag een mogelijkheid om jouw fiets (of ander hulpmiddel) op te slaan. Heb jij een accu? Vergeet deze niet aan de oplader te leggen in de opslag. Er zijn veel stroompunten om in te pluggen. Is het een accu die los te koppelen is? Help de organisatie en laad deze thuis op.

Staat je vraag er niet tussen of heb je een andere vraag?

Neem contact met ons op!