ONBEPERKTE ELFSTEDENTOCHT ZOEKT VRIJWILLIGERS!

Altijd al eens stempels willen zetten voor de Elfstedentocht? Of medailles uitdelen aan sportieve helden? Of op een andere manier bij willen dragen aan de realisatie van een Elfstedentocht? Dit is je kans! De Onbeperkte Elfstedentocht zoekt vrijwilligers!

 

Onbeperkte Elfstedentocht
Van 11 t/m 15 september 2024 organiseert Stichting Leef! de Onbeperkte Elfstedentocht, waar iedereen met een chronische aandoening of een beperking aan mee kan doen. Dit prachtige evenement kan alleen plaatsvinden met jouw hulp!

Eigen keuze
Bij de Onbeperkte Elfstedentocht draait alles om eigen keuzes. Deelnemers mogen zelf kiezen welke afstand ze afleggen, welke dagen ze meedoen en met welk hulp- of vervoersmiddel ze de route gaan afleggen. Deze vrijheid geldt óók voor vrijwilligers. Jij kiest op welke dagen, welke plekken en met welke klussen je jouw bijdrage levert aan dit mooie evenement. Kijk snel verder welke vrijwilligers-vacatures er nog open staan!

Openstaande vacatures:

  • Bezetting stempelpost – Leeuwarden, Dokkum, of toch liever Sloten. Op welke van de elf Friese steden ga jij stempels zetten?
  • Bezetting verzorgingspost – Ben je in het bezit van een EHBO diploma, of houd je ervan om mensen te verzorgen, dan is deze job echt iets voor jou!
  • Uitzetten route – Zo zie je meteen het mooiste van Friesland!
  • Ondersteunen deelnemers – Op bruggen en andere lastigere punten, help je de deelnemers veilig verder.
  • Verkeer regelen – Ben jij een echte (bevoegde verkeers)regelaar? Meld je dan snel aan!
  • Vervoer – Er moet materiaal en bagage vervoerd worden, maar ook deelnemers en andere vrijwilligers.
  • Uitdelen – Ga jij voor het uitdelen van de startnummers, of toch liever voor de medailles? Aan jou de keuze!
  • Meedoen als buddy – Het is belangrijk dat er mensen op het parcours aanwezig zijn die kunnen ondersteunen waar nodig. Meefietsen op een eigen fiets, een tandem of bijvoorbeeld een duofiets? Alle hulp, ogen en oren zijn welkom op de route!

Aanmelden als vrijwilliger
Meld je snel aan als vrijwilliger voor de door jou gekozen dag(en) en klussen via info@onbeperkteelfstedentocht.nl!