Deelnemers van de Onbeperkte Evenementen zijn “topsporters”. Zij verleggen grenzen en behalen doelen. Iedere dag is er wel weer een nieuwe uitdaging waar zij voor komen te staan. Zij verdienen hiervoor een steun in de rug. Iedere donatie zal een extra stimulans zijn om door te gaan!

Op de site zijn ALLE actiepagina’s te vinden van de deelnemers. Een deelnemer van een Onbeperkt Evenement maakt namelijk één actiepagina aan. Deze actiepagina is te gebruiken voor meerdere Onbeperkte Evenementen.

Bijvoorbeeld, als jij mee wilt doen aan de Onbeperkte Elfstedentocht ,schrijf jij je in voor dit evenement EN jij maakt een actiepagina aan. Dit zijn twee losse handelingen. Bij inschrijving voor een volgend evenement kan jij gebruik blijven maken van jouw actiepagina.

Wil jij geen geld ophalen? Helemaal goed! Alleen de inschrijving voor een evenement is voldoende.

Je maakt dus GEEN actiepagina aan voor één evenement maar voor een tijdbestek van een jaar.

Elk jaar worden de donaties in Oktober overgemaakt naar een eigen gekozen doel. Voor de duidelijkheid:

Heb jij je ingeschreven voor de Onbeperkte Tour Brabant en NIET voor een ander evenement, LET OP! jouw opgehaalde donatiegelden worden overgemaakt in Oktober! Één groot voordeel, jouw pagina blijft open tot en met September dus jij kan onwijs veel geld ophalen voor jouw doel!!