Wilt u ook een donatie doen aan Stichting SandyMoves?

Stichting SandyMoves wil het voor iedereen mogelijk maken om zelf invloed uit te oefenen op ziekzijn, gezondheid en herstel. De Stichting realiseert een Leefstijlhuis, een plek waar mensen terecht kunnen voor begeleiding bij het maken van bewuste leefstijlkeuzes.

Verder zijn we op zoek naar mogelijkheden om Leefstijlaanpassingen wetenschappelijk te onderbouwen, zodat het aanpassen van de leefstijl voor iedereen toegankelijk wordt.

Wil je helpen bij het realiseren van het Leefstijlhuis? Doe een donatie  aan Stichting SandyMoveS? Via deze link kom je op onze donatiepagina.

Het is ook mogelijk om naast Stichting SandyMoves  een deelnemer of een ander initiatief/ goed doel te sponsoren. 

Overige goede doelen en initiatieven:

Stichting Walk On

Vrijwel iedereen kent de gezondheidsrisico’s van een zittend beroep, maar sta je wel eens stil bij de risico’s van een zittend leven? Mensen met een dwarslaesie zijn door dit letsel aan hun rolstoel gekluisterd, maar in veel gevallen is een volledig zittend leven helemaal niet noodzakelijk.

Stichting Walk On zet zich in om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen en daarmee hun gezondheid, zowel fysiek als mentaal, te verbeteren. Over de hele wereld zijn wetenschappers bezig met veelbelovend onderzoek om in de toekomst een dwarslaesie te kunnen genezen, maar intussen gaan de ontwikkelingen voor het verlichten van klachten ook in sneltreinvaart. Steun het mooie werk van Stichting Walk On door te doneren op de donatiepagina.

MS centrum Amsterdam

De ziekte MS (multiple sclerose) wordt veroorzaakt door ontstekingen in de hersenen en het ruggenmerg en door afbraak van hersenweefsel. MS kan door het grillige verloop veel onzekerheden oproepen. In het MS centrum Amsterdam wordt begeleiding geboden maar wordt ook wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de oorzaak van MS. Wanneer de oorzaak gevonden wordt zullen vele mensen gericht geholpen kunnen worden. Steun het onderzoek naar  de oorzaak van deze grillige ziekte door te doneren op de donatie pagina.

Stop Hersentumoren

Alles begint en eindigt met onze hersenen. Elke gedachte, elk idee. Elke beweging, elk gevoel. Onze hersenen maken dat we het beleven en dat we het kunnen. Dat we in staat zijn tot kleine en grootse dingen. Bewust en onbewust. Diezelfde hersenen maken ons kwetsbaar; de kleinste afwijking kan letterlijk levensbedreigend zijn. Kun je nagaan hoe verwoestend een hersentumor is. Een indringer die zich nestelt op de meest cruciale plek in ons lichaam. Het enige wapen tegen een hersentumor is onderzoek. Voor onderzoek is geld nodig. Steun het onderzoek door een donatie te doen op de donatiepagina.

Doneren kan eventueel ook op het volgende rekeningnummer:

NL81 RABO 0327794771

T.n.v. Stichting SandyMoves