Niels Krijnen

 

 

 

 

 

 

 

Niels is de directeur van stichting Leef! Hij is afgestudeerd in de sportkunde. Vanuit zijn studie en ervaring in het werkveld is hij deskundig in het managen van organisaties en is hij expert op het gebied van bewegen. Zijn ervaringen met de gezondheidszorg neemt hij mee en zet hij in om op maat gemaakte evenementen te organiseren en de visie van de stichting voort te zetten.  Zijn sterke communicatieve vaardigheden, empathisch vermogen en scherpe inzichten maken dat hij een prettige gesprekspartner is voor uiteenlopende partijen.

Sandy van Rooij

 

 

 

 

 

 

 

Sandy is het brein achter de Leefstijlhuismethodiek. Door haar vele (werk)ervaring in het onderwijs, als paardenopvoeder, (pleeg)moeder, (ervarings)deskundige in het verbeteren van leefstijl en bedenker van de Leefstijlhuismethodiek, heeft zij genoeg gezien en ervaren en is zij tot een gegrond en onderbouwd plan gekomen.

Het boek: ‘Ik, mijn hond en MS’ geschreven door Sandy, is de handleiding van de Leefstijlhuismethodiek. In dit boek wordt de Leefstijlhuismethodiek aan de hand van eigen ervaringen beschreven. Het bevat vele aanwijzingen en tools op welke manier mensen kunnen werken aan hun eigen ziekzijn, gezondheid en herstel.