0 Deelnemers
0 Kilometer

De Onbeperkte Dammentour!

Een nieuw evenement van Stichting Leef! De Onbeperkte Dammentour, een tour langs verschillende Dammen. Doe mee en start in de hoofdstad en ga voor een echte Amsterdamse beleving.

Een nieuw evenement waar IEDEREEN met een chronische aandoening of een beperking aan mee kan doen. We willen mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat zij deelnemen aan evenementen, de kans geven om in het mooi Noord-Holland een geweldige toertocht (voor een deel) af te leggen.

Wij maken het mogelijk voor mensen met een chronische aandoening, beperking, handicap of aangepast tempo om deel te nemen aan een groots evenement. Niet aan de zijlijn, maar deelnemen en (over)winnen!

Wat is een Onbeperkt Evenement?

Kijk hier een film over de Onbeperkte Elfstedentocht

Kijk HIER de documentaire

Schrijf je in!

Wil jij ook meedoen met dit unieke evenement? Bepaal jouw eigen doel, bedenk op welke manier jij wil meedoen en schrijf je vervolgens in door op onderstaande link te klikken.

Doneren!

Doneer voor een deelnemer of voor een team! Klik op de link en kijk naar de actiepagina’s van iedere deelnemer of team.

Doneer hier!

Steun Stichting Leef!

Help Stichting Leef! met voortbestaan. Doormiddel van deze steun kan Stichting Leef! mensen met een chronische aandoening of een beperking helpen bij in beweging komen en blijven. Daarnaast is Stichting Leef! bezig met de samenleving in te laten zien hoe belangrijk het is om eigen regie te nemen over gezondheid, ziek zijn en herstel.

Wij zijn trots op de behaalde doelen en evenementen. Maar we willen door, groter en meer! Help ons hierbij!

Doneer aan Stichting Leef!

Gratis beweegadvies bij Unieksporten!

Wil je graag meedoen aan de Onbeperkte Tour Brabant, maar heb je extra ondersteuning nodig? Kijk dan op www.unieksporten.nl. De beweegcoaches van Uniek Sporten bieden IEDEREEN met een beperking of chronische aandoening ondersteuning en weten welk aangepast sportaanbod er in de buurt is en welke aangepaste loop- en fietsgroepen er zijn. Ook ondersteunen ze bij vragen over vervoer, hulpmiddelen, financiën en een sportmaatje.