We gaan van start! In 2023 organiseert Stichting Leef! meerdere Onbeperkte Evenementen.

De komende drie jaar is het streven om in ELKE provincie een Onbeperkt Evenement te laten plaats vinden. Tijdens deze evenementen komen mensen die vaak aan de zijlijn staan in de spotlights te staan.

Iedere deelnemer traint voor zijn eigen doel. Dit kan betekenen dat de hele afstand van het evenement afgelegd wordt, maar het kan ook betekenen dat iemand 100 meter of minder afgelegd.

Iedereen doet mee op zijn eigen manier. Op een e-bike, handbike, driewieler, rolstoel, scootmobiel, tandem, exoskelet, of met welk hulpmiddel dan ook.

De Tour gaat langs iedere provincie in Nederland. Als deelnemer kan je meedoen aan een evenement en bij de finish een uniek aandenken ontvangen. Spaar jij ze allemaal?

Heb jij zelf een idee voor een Onbeperkt Evenement in jouw provincie? Mail jouw idee naar: info@stichtingleef.nl en wie weet starten wij de volgende keer bij jou voor de deur!

Agenda

De Onbeperkte Elfstedentocht

De Tocht der Tochten voor IEDEREEN! Kies je eigen uitdaging en doe mee!

 

 

Schrijf je nu in

De Onbeperkte Tour Brabant

De Tour in Brabant waar IEDEREEN aan mee kan doen! Kom in actie in de wielerprovincie!

 

 

Schrijf je nu in

De Onbeperkte Dammen Tour

De Dam tot Dam Tour waar IEDEREEN aan mee kan doen! De bekendste loop van Nederland en jij kan meedoen! (is in ontwikkeling en niks is zeker)

 

Schrijf je nu in