0 Deelnemers
0 Kilometer

Wat is de Onbeperkte Toertocht Brabant?

Vorig jaar organiseerde Stichting Leef! de Onbeperkte Vuelta. Dit  Onbeperkte Evenement in Brabant was een groot succes! Omdat La Vuelta weer terug is in Spanje maar Brabant een geweldig mooie provincie is, organiseert Stichting Leef een nieuw Onbeperkt Evenement in Brabant.

Namelijk…. De Onbeperkte Tour Brabant!

Een evenement waar IEDEREEN met een chronische aandoening of een beperking aan mee kan doen. We willen mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat zij deelnemen aan evenementen, de kans geven om in het prachtige Brabant een geweldige toertocht (voor een deel) af te leggen.

Wij maken het mogelijk voor mensen met een chronische aandoening, beperking, handicap of aangepast tempo om deel te nemen aan een groots evenement. Niet aan de zijlijn, maar deelnemen en (over)winnen!

Kijk hier een aflevering over de Onbeperkte Vuelta!

In juni 2022 organiseerde Stichting Leef! de Onbeperkte Vuelta. Dit is de voorloper op de Onbeperkte Tour Brabant. Dit vijfdaagse evenement was een groot succes! Kijk hier de beelden.

Kijk HIER een aflevering over de Onebeperkte Vuelta

Schrijf je hier in!

Wil jij ook meedoen met dit unieke evenement? Bepaal jouw eigen doel, bedenk op welke manier jij wil meedoen en schrijf je vervolgens in door op onderstaande link te klikken.

Schrijf je nu in!

Doneren

Doneer voor een deelnemer of voor een team! Klik op de link en kijk naar de actiepagina’s van iedere deelnemer of team.

Doneer

Gratis beweegadvies bij Unieksporten Brabant!

Wil je graag meedoen aan de Onbeperkte Tour Brabant, maar heb je extra ondersteuning nodig? Kijk dan op www.unieksportenbrabant.nl. De beweegcoaches van Uniek Sporten Brabant bieden Brabanders met een beperking of chronische aandoening ondersteuning en weten welk aangepast sportaanbod er in de buurt is en welke aangepaste loop- en fietsgroepen er zijn. Ook ondersteunen ze bij vragen over vervoer, hulpmiddelen, financiën en een sportmaatje.

Onze sponsoren en partners

Bekijk hier het nieuws!

All-inclusive arrangement Recreatiepark Tusken de Marren

Ook tijdens de vijfde editie van de Onbeperkte Elfstedentocht biedt Stichting Leef! de mogelijkheid om gebruik te maken van het All-Inclusive Arrangement. De deelnemers verblijven op recreatiepark Tusken de Marren […]
Lees De Onbeperkte Toertocht Brabant

Terug kijken maar ook weer vooruit kijken!

  Lieve allemaal, Wat was het weer fantastisch! We hebben met z’n allen voor de vierde keer mogen genieten van een geweldige Onbeperkte Elfstedentocht. Niels, Sandy, alle vrijwilligers en natuurlijk […]
Lees De Onbeperkte Toertocht Brabant

Nieuwe start locatie Leeuwarden!

We zijn in Friesland geweest om een nieuwe startlocatie van de Onbeperkte Elfstedentocht te bezoeken. We zijn hiertoe overgegaan omdat de gemeente Leeuwarden ons liet weten dat het Zaailand op […]
Lees De Onbeperkte Toertocht Brabant

Steun Stichting Leef!

Help Stichting Leef! met voortbestaan. Doormiddel van deze steun kan Stichting Leef! mensen met een chronische aandoening of een beperking helpen bij in beweging komen en blijven. Daarnaast is Stichting Leef! bezig met de samenleving in te laten zien hoe belangrijk het is om eigen regie te nemen over gezondheid, ziek zijn en herstel.

Wij zijn trots op de behaalde doelen en evenementen. Maar we willen door, groter en meer! Help ons hierbij!

Doneer aan Stichting Leef!