Route

De Onbeperkte Tour Brabant wordt een nieuwe ronde, maar hoe gaat deze eruit zien?!  Lees verder en zie waar we langs gaan. De precieze straatnamen zijn wij nog aan het uitzoeken maar dit komt snel!

 

 1. 02 juli

  Breda

  Op 2 juli starten wij met z’n allen in Breda. Dit jaar word het een tocht van rond de 60 kilometer door West-Brabant. De routes moeten nog definitief worden, maar de organisatie gaat weer voor een start op het Kasteelplein. Dit is een mooie locatie midden in het centrum van Breda.

 2. 02 juli

  Oosterhout

  Vanaf Breda gaan we naar Oosterhout. Midden in Oosterhout is het tijd voor wat te eten en te drinken. Wij hebben er per slot van rekening al 10 kilometer op zitten. Zoals bij elk Onbeperkt Evenement zijn er ook bij de Onbeperkte Tour Brabant weer verzorgingsposten om de 10 kilometer. Deze worden ingericht op mooie locaties met vele betrokken vrijwilligers en ondernemers.

  Als we weer zijn bijgekomen gaat de tocht weer verder! Is de volledige etappe net te veel? Geen probleem! Stap op in Oosterhout, er is hier namelijk een tussentijdse start. Vanaf hier kan je ongeveer 50 kilometer fietsen.

 3. 02 juli

  Drimmelen

  10 kilometer verder zijn we in Drimmelen. Een super mooie en betrokken gemeenten. Zij zijn erg actief rondom de Onbeperkte Evenementen. Deze gemeente doet er alles aan om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen. Niet alleen met de evenementen maar ook binnen de maatschappij. Wij zijn erg blij dat wij in gemeente Drimmelen een verzorgingspost mogen inrichten.

  Dus neem je rust, pak nog wat te drinken, want we moeten nog 40 kilometer!

  Ook hier kan je weer starten. Begin je hier? Wat een uitdaging!  Want zoals eerder gezegd, het is nog 40 kilometer!

 4. 02 juli

  Zevenbergen

  Vanaf Drimmelen gaan we door Made naar Zevenbergen. Een plaatsje in de gemeente Moerdijk. Zevenbergen ligt op 20 kilometer van de finish. Het is nog even opladen, zowel je vervoersmiddel als je lichaam. Het is uiteraard mogelijk om bij elke verzorgingspost de accu van je vervoersmiddel op te laden. Zodat je de laatste 20 kilometer nog genoeg batterij hebt om de finish te halen!

  Ook hier kan je starten! Wil jij 20 kilometer afleggen? Stap hier op! Iedereen kiest zijn eigen uitdaging

 5. 02 juli

  Etten-Leur

  Etten-Leur! Als je hier aangekomen bent dan kan je de finish bijna ruiken. Het is de laatste verzorgingspost voor de grote finish. Moet je nagaan, je hebt er al 50 kilometer op zitten. Nog maar 10 te gaan! Het laatste stukje tot en met Breda. Daar is de grote finish en heb je de hele tocht erop zitten.

  Hier mag je ook starten. Wil jij 10 kilometer lopen? Start hier!

 6. 02 juli

  Breda

  We zijn weer terug! De grote finish midden in Breda. Je hebt het gered, 60 kilometer door het mooi West-Brabant. Of heb jij voor een andere uitdaging gekozen? Wat goed! Het applaus is voor iedereen even hard, want jullie zijn allemaal topsporters die een geweldige prestatie hebben neergezet!

  Dus neem wat te drinken, neem je medaille ontvangst en geniet even van jouw prestatie. Vergeet niet andere deelnemers aan te moedigen langs de hekken maar waarschijnlijk doe je niet anders.